O Nama

Breza Enterijeri je specijalizovani maloprodajni salon podnih obloga, kao što su: laminat, tepisi, bambus parket, decking wpc pod, keramicke plocice, graniti. Takođe, naš prodajni program obuhvata sve što je potrebno za opremanje Vašeg doma, poslovnog prostora ili dvorišta – Brodski pod i lamperija, PVC obloge, lexan, garnišne, tepisi i itisoni, kristalni lusteri, kupatilski nameštaj, tus kabine, bojleri, baterije, mozaici, nadstrešnice, prohromske ograde, leksan ploče, gips ploče i oplate, aluminijumske lajsne, termoizolacije, Sika i Weber.

Osnovana kao porodična prodavnica, Breza Enterijeri je jedna od prvih firmi koja je počela prodaju laminata na našem tržištu. Godine uspešnog poslovanja, najpotpunija i najpovoljnija ponuda podnih obloga i pratećeg materijala, rezultirali su time da postanemo lider za prodaju podnih obloga na tržištu Srbije. U prilog tome govori sve veći broj stalnih i zadovoljnih kupaca koji nam se rado vraćaju.

Ubrzo je brend Breza Enterijeri postao prepoznatljiv širom naše zemlje, a delom i u Crnoj Gori, Bosni i Makedoniji. Razvojem tržišta, salon Breza Enterijeri širi svoj prodajni asortiman iz dana u dan, sa željom da odgovori na sve veće zahteve kupaca.

Kakav tepih odabrati za novi stan?

Useljavate su u vaš novi dom? Brojne odluke su pred vama. Od pre svega pažljivog planiranja postavke nameštaja u stanu, dok kupovine datih elemenata a kasnije i do uklapanja detalja koji će vaš život učiniti komfornijim i lepšim. Svaka sitnica je naravno važna, jer ista ima moć da učini vaš dom prostorom iz vaših snova. Među odlukama koje vas čekaju je i ona “kakav tepih odabrati za vaš novi stan?”. Kakve to odlike treba .

Zašto je bambusov parket najtraženiji na tržištu?

Bambusov parket najtraženiji na tržištu
Činjenica je da se bambusov parket u poslednjih nekoliko godina zaista munjevito uspeo na lestvici najtraženijih i najisplativijih podnih obloga. Zašto je to tako, koje su njegove prednosti u odnosu na slične proizvode koji se koriste za oblaganje podova, pokušaćemo da vam što konkretnije predočimo u narednim redovima. Svima već dobro poznat, parket zvučnog pamtljivog imena, na tržištu kako svetskom tako i našem sve je traženiji upravo zbog svojih izuzetnih performansi. Njegov izuzetan kvalitet, .

Vodič za postavku tapeta

Izgleda kao poprilično lak posao, međutim kada samo sastavite spisak stvari koje vam trebaju da biste postavili tapete u svom stanu, naivnost datog posla sigurno nije nešto što će vam biti u glavi. Ukoliko pak niste voljni da ovaj iako zahtevan, s druge strane i veoma zanimljiv posao poverite profesionalcima, tim Breza Enterijeri je spreman da vam ovom prilikom pomogne i ponudi vam mali i vrlo jednostavan vodič za postavku tapeta. Kako i sami .

Detalj koji se primeti – garnišne

Nezaobilazni detalj svakog savremenog doma. Nešto bez čega je gotovo nezamislivo uređenje modernog stambenog prostora u skladu sa svetskim standardima – garnišne i zavese u skladu sa istima, odabrane sa stilom i velikom ljubavlju. Ovom prilikom ćemo govoriti o šik detalju koji se zaista primeti, o garnišnama koje imaju neverovatnu moć da jedan naizgled jednostavan prostor učine elegantnim i zaista zadivljujućim, doprinoseći vašem komforu u velikoj meri. Prisustvo zavesa predstavlja važan dekor u jednoj .

Predstavljamo vam – Dekorativni kamen

Najbliži prirodi, potpuno inovativan način da uredite svoj dom – korišćenje dekorativnog kamena u svrhu stvaranja harmonične atmosfere u savremenom životnom okruženju. Dozvolite nam da vam ovom prilikom predstavimo njegovo visočanstvo – dekorativni kamen, koji sasvim običan prostor pretvara u inspirišujuće mesto za svakodnevni boravak i uživanje. Najrazličitije boje, oblici, dimenzije i kombinacije istih koje vam proizvođači dekorativnog kamena mogu ponuditi, omogućiće vam da kreirate prostor iz vaših najvećih snova. Šta zapravo niste znali .