Decking pod za vaš vrt

Zašto je decking pod bolji od drvenog?

Kada je u pitanju vizaulni doživljaj terasa i bašta drvene obloge su po mnogima neprikosnovene. Mana drvenih podnih obloga u eksterijeru je njihov krataj životni vek. Zbog izloženosti često ekstreminim vremenskim uslovima drvene obloge propadaju i gube svoje kako estetske karakteristike tako i mehaničke karakterisitike.

Pošto mnogi naši korisnici žele udobnost drvenih podnih obloga za eksterijer Breza entrerijeri su obezbedili klijentima decking podne obloge od drvo-plastike. Decking PWC obloge su mešavina 40% drveta i 60% plastike. Ovo je idealan odnos da se izvuče ono najolje od oba materijala. Decking podne obloge imaju boju i teksturu drveta dok su od plastike nasleile sve najbolje mehaničke karakteristike i izdržjivost na promenjive vremenske uslove.

Decking pod – WPC obloge su namenjene za oblaganje terasa, drvorišnih senila, obala bazena i drugih spoljnih površina na kojima boravite, potrebna Vam je udobnost, ali i jednostavnost održavanja i dobra drenaža vode. WPC podne obloge ne upijaju niti zadržavaju vodu niti vlagu već ona prolazi kroz rešetkastu strukturu panela i drenira se u podlogu. Zato su Decking podne WPC obloge idealne za terase jer ne zadržavaju vodu od atmosferskih padavina, ali i za obale bazena. Uz bazene su posebno atraktivne jer će te dati savršeno udobnu podlogu za ležanje koja nikada neće biti mokra.

Decking pod wpc obloge

TN_7348

Pored prostora za uživanje Decking WPC podloge mogu se koristiti za neke produktivnije poslove. Oblaganjem dela dvorišta ovim podlogama dobićete savršen prostor za pranje vašeg automobila. Zbog velike izdržljivosti Decking podne WPC obloge mogu da izdrže teret i opterećenje automobila na sebi. Prilikom pranja sva voda će se drenirati kroz rešetkastu konstrukciju panela u podlogu ispod panela ostavljajući toškove Vašeg automobila izvan blata. Time dodatno olakšavate pranje automobila ali i smanjujete nered u dvorištu. Tako Vam ostaje više vremena za uživanje i zabavu.

Decking podne WPC obloge vrlo uspešno možete primeniti i u enterijeru. Naši korisnici šesto ih koriste kao podne obloge za teretane i fitness centre, sune i radionice. Zbog modularnosti i velike palete boja i dezena praktično ih možete upotrebiti gde kog poželite.

Decking wpc pod Beograd

TN_6179

Zbog upotrebe prirodnog materijala u izradi Decking podnih WPC obloga one su ekološki prihvatljiv izbor za uređenje Vašeg dvorišta. Velika prednost ovog sistema je njegov izuzetna otpornost na sve vremenske ekstreme, od visokih tempertura leti do niskih temperatura zimi. Posebmo su praktične kada je odžavanjeu pitanju. Decking PWC podne obloge ne zahtevaju nikakvo održavanje već se jednostavno isperu običnom vodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *